Lustrim

Me mbi 170 RAL-ngjyra çdo kërkesë të bëhet realitet

Bojë për profilet e dritare, ju keni 170 – ngjyrat RAL. Në këtë mënyrë dëshirat tuaja do të bëhet realitet dhe mund për shembull të përshtatet për të elementeve ekzistuese si dyer alumini. Bojë mund të kryhet nga jashtë, nga brenda, ose nga të dyja anët.

Me Acyrl tonë II-bojë mund të zbatohet pothuajse të gjitha zgjidhjet ndryshe nga shumë procese të tjera të tilla si ngjyrosje koekstruzija.

Features:

Matte apo sipërfaqe me shkëlqim, lehtë për të ruajtur
Besueshmëria e motit
Ka mundësi për një shtresë të qartë llak për mbrojtjen maksimale e sipërfaqes dhe ngjyra mbajtjes
Përmbushja e-Dekopaint-standardeve të BE

© Copyright - Demirimpex