Dekor

Individualitet më të madh për dritare, dyer, blinds dhe mbulon

Dekor Ovozmuzhuvaat të nxjerrë në pah ngjyrën e dritareve dhe dyerve – pjesë të dy brendshme dhe të jashtme. Për këtë qëllim janë në dispozicion 40 decors druri me ngjyrë dhe decors unike. Dekori mund të bëhen në një ose të dy anët, në varësi të kërkesave individuale.

Fletë tona dekor të ofrojë cilësi më të lartë:

Besueshmëria e motit
Rezistent ndaj ndikimeve mjedisore
Kujdesi Easy dhe mirëmbajtja
Fortësi ngjyra të lartë

© Copyright - Demirimpex