Brilant – Design

Thellësia e ndërtimit Sistemi provuara 70 mm

Kriteret për dyert e hyrjes janë të larta. Brilant Dizajn plotëson kriteret si në aspektin e izolimit termik dhe në aspektin e izolimit të tingullit dhe mbrojtje nga vjedhjet. Nga derë e parë të projektimit Brilant arrin rezistencë klasë të tretë

Features:

Thellësia e instalimit: 70mm / palosshme copë litari
Numri i dhomave: 4 dhoma në krahun e, 5 dhoma në kuadrin
Izolimin Tone deri në RW, P = 40 dB
Mbrojtja kundër vjedhjes së rezistencës ndaj klasës 3
Pėrshkueshmėrisė Air: Klasa 3 sipas EN 12207
Mbrojtja nga shirat e rrëmbyeshëm: klasa e 9A sipas EN 12208
2 Nivelet e gaskets në pragun
pragu i veçantë

© Copyright - Demirimpex