Alumini Zorrë

Duke theksuar dizajn dhe ngjyra duke përdorur Mbulon aluminimuskite

Aluminimuskite sheaths të lejuar për të kombinuar duket me avantazhet teknike të profileve PVC . Sa i përket ngjyrave mund të aplikohet për varg të tërë të ngjyrave RAL – . Me atë që ju mund të realizojë dëshirën e çdo klient duke filluar nga dritarja klasike diskrete në gri në dritare moderne plastike në ngjyra të ndryshme . Separate Design- Highlight – kryesisht për programin GENEO – në dispozicion të përgatitur më parë zorrë alumini . Në menyrë që të dërgoni madhësinë e dritares dhe ngjyra . Zorrë furnizuar që është vendosur pikërisht në dritare dhe i jep një sipërfaqe e lëmuar ( një teknikë prerjes avantazh të prodhimit pa nyjeve ngjitur dhe çarë ) . Kjo është një zgjidhje e përkryer për të konsumatorëve dhe kompania

© Copyright - Demirimpex