Geneo PHC

GENEO ® Certified Sistemit ® shtëpi pasiv

Programi është në dispozicion sistemet e dritare dhe sistemit Gene shtëpi certifikuar pasiv me izolacoja ekstra termike. Duke e vendosur termomodulite sistem të veçantë copë litari qendror GENEO bëhet shtëpi pasiv zgjidhje çertifikuar për dritare për shtëpitë pasive. Të gjitha avantazhet dhe GENEO mbeten në sistemin e – pavarësisht nga kriteret më të larta për izolim termik.

Features:

Thellësia e themelimit: 86 mm / copë litari qendrore
Numri i dhomave: 6 dhoma
Izolimi termik: Uf = të 0,79 W / m² K
Kursimit të energjisë: deri në 76% *
Materiali: fijor material detyrues Rau-FIPRO ®, shtresa e jashtme e extruded cilësi të lartë Rau-PVC e sipërfaqeve të cilësisë më të mirë
Sound izolimin: pa përforcim të çelikut në RW, P = 47 dB (me lustrim RW = 50 dB)
Mbrojtja Vjedhje: deri në klasën e rezistencës 3 të klasës 2 pa rezistencë çeliku
Air pėrshkueshmėrisė: 4 (EN 12207)
Mbrojtja nga shirat e rrëmbyeshëm: 9A (EN 12208)

© Copyright - Demirimpex