Geneo

PËRPARËSITË :

- Gjerësia strukturor : 86 mm vulë mesatare
- Plotësisht përforcuar Window System pa përforcim shtesë çeliku – Shkëlqyeshëm stabilitetit në sajë të materialeve të teknologjisë së lartë Rau – FIPRO , të përsosur ndërtimit profilin dhe sistemit të integruar të përforcohet ( IVS )
- Gjerësia e dukshme prej 115 mm për rrjedhjet optimal të dritës
- Hapësira e magazinimit optimale
- Trajtimi dhe instalim të lehtë në sajë të 40 % më pak peshë kundër sistemeve standarde dritare
- Termomoduli funksionale të gjalla për optimizmin cilësitë izolim
- Thellësi të mëdha rrudhë e 66 mm lejon vendosjen e lustrim trefishtë
- Reduktuar presion dhe hapjen e lehtë e perceptueshme dhe mbylljes nëpërmjet gjeometrisë zhvilluar rishtazi e vulave
- HDF – Zona ( High Definition Mbarimi ) : cilësi të lartë , i hollë , i jashtëzakonshëm të butë dhe të lehtë për të ruajtur
- Ekologjikisht miqësore , riciklueshme sepse
- Efikasiteti Perfect energjisë – me GENEO familjare ( dritare , dyer, anulohet – rrëshqitje dyert ) sigurojnë izolimin optimal të ndërtesës

Efikasitetin e energjisë në përkryerje : Full përforcuar profilin e dritare nga Rau të teknologjisë së lartë materiale – FIPRO ® ®

GENEO energjisë ështëmë e mirë profilit dritare e cila aktualisht ka një thellësi ndërtimit të tregut 86 mm .
Çfarë e bën të veçantë ështëmaterial Rau të teknologjisë së lartë – FIPRO . Kjo është një material që lidh rrjet fijor që ofron profilin e madhe e stabilitetit . Në 90% të marrë përforcim të kërkuar më të çelikut si profilet e tjera dritare . Në këtë mënyrë GENEO të marrë vlerën më të mirë të izolimit termik , urave termike për shkak se krijon aplikimin e çelikut në rregull . Gjithashtu me GENEO janë tashmë më shumë se plotësuar kriteret përcakton rregullat për kursim të energjisë elektrike ( EnEV ) . Në të njëjtën kohë ky sistem ofron parakushtet optimale për dizajn dhe komoditet – pa kompromise për izolim termik .

karakteristikat:

Gjerësia strukturor: 86 mm / vulën e mesme
Numri i kamerave: 6 kamera
Izolimi termik: Uf për 0,86 W / m² K
Kursimit të energjisë: deri në 76% *
Materiali: laminuara materiale fibroze Rau-FIPRO, shtresa e jashtme e lartë extruded Rau-PVC e sipërfaqes cilësi më të mirë
Sound izolimin: pa përforcim të çelikut në RW, P = 47 dB (me lustrim RW = 50 dB)
Mbrojtja kundër vjedhjes: deri në klasë të mbrojtjes 3 të Klasa 2 mbrojtje pa çelik
Vъzduhopropusklivost 4 (EN 12207)
Nënshkrimin e lagie: 9A (EN 12208)

Details:

Shumë mundësi arkitekturore përmes formave individuale – rrumbullakëta, kënd, hark, me shprosi për herë të parë mund të realizohen plotësisht të përforcohet
Mundësi të ndryshme për ujdisje orar nëpër tunele, njollave apo shutters alumini
Futur me thekse të lehta gri zbukuroni me profile të bardhë dhe garniturë me profile të zezë me ngjyrë
20 °-gradient 5 mm rrezja e jashtme e optikë elegante
Opsione shtesë për krahët e projektimit paraqitjen shkatërruan

© Copyright - Demirimpex