Брилант – Дизајн

Докажан систем со длабочина на вградување 70 mm

Критериумите за влезните врати се високи. Брилант Дизајн ги исполнува критериумите како во однос на топлинска изолација така и во однос на звучната изолација и заштита од кражба. Со тоа влезната врата од Брилант дизајн постигнува класа на отпор 3.

Карактеристики

  • Длабочина на вградување: 70mm / преклопен дихтунг
  • Број на комори: 4 комори во крилото, 5 комори во рамот
  • Звучна изолација до Rw,P = 40 dB
  • Заштита од кражба до класа на отпор 3
  • Пропустливост на воздух: Класа 3 според EN 12207
  • Заштита од поројни дождови: до класа 9A според EN 12208
  • 2 Нивоа на дихтунзи во областа на прагот
  • Специјален праг

© Copyright - Demirimpex