Декори

Поголема индивидуалност за прозорците, вратите, ролетните и капаците

Декорите овозмужуваат  да се истакне бојата на прозорците и вратите  – како во внатрешниот така и на надворешниот дел. За таа цел достапни се околу 40 декори со боја на дрво и уникатни декори. Декорите можат да се направат од едната или од двете страни во зависност од индивидуалните барања.

Нашите декор фолии нудат највисок квалитет:

  • Постојаност на временски  услови
  • Отпорни на влијанијата на животната средина
  • Едноставна нега и одржување
  • Висока постојаност на бојата
© Copyright - Demirimpex