Ролетни

Ролетните за заштита од надворешните влијанија се исто така од линијата на “REHAU”.
Поседуваат висок степен на термоизолација, ламели со полиуретан, различни видови рачни и со електро мотор, а можат да се нарачаат бели и во сите бои.

© Copyright - Demirimpex