Granit

Granit natyror mund të gjenden në programin e ofertës tonë.
Shet pllakave të granitit me dimensione:
61×30, 5×1 m2
dhe skalila:
120x32x2.5 – gazishte
120x16x1.5 – Udhëheqësit

© Copyright - Demirimpex