Dyer dhe Dritare nga Alumini

Alumini është përdorur për prodhimin e dritareve, dyerve dhe dritaret e dyqaneve. nxehtë dhe të ftohtë në ngjyra të ndryshme dhe design.

© Copyright - Demirimpex