Rreth Nesh

Mirë se vini në kompaninë tonë

Zonja dhe zotërinj ,

Kompania ” DEMIR IMPEX – s ” ekziston od 1990 godina me vende të përhershme
Rruga Kumanovë ” krishterë Karposh ” dhe Nr.34 ” 11 nëntor ” bb
Në vitin 1992 centrali i parë i prodhimit hap në bizneset kryesore
prodhimin dhe instalimin e dyer, dritare, shutters , skylights , railings dhe PVC
lustrim qelqi alumini . Avokatët janënjohur prodhues ” REHAU ”
Gjermania . Në kuadër të impiantit të kenë linjë moderne markë gjermane e ” URBAN ” , e cila ka një kapacitet prodhues prej 60 dritareve në ditë . Kapaciteti i kësaj
produkt linjë na lejon për të lidhur plotësisht afatet për ofrimin dhe
instalimi i mobilieri dinamizmit të ndërtimit .

Izrabotka Unë monta ` a na faqe vidovi na gara ` ni Vrati : ROLO Vrati , segmentni panelni unë industriski Vrati , aluminski segmentni unë industriski Vrati .

Prodhim
powered kompjuter , digjitale dhe CNC makina të shërbyer në mënyrë profesionale të trajnuar
Ekipi në Austri .

Të punësuarit kanë certifikata dhe çmime për njohuritë e tyre .
Kompania ” DEMIR IMPEX – s ” drejtimin e politikës së saj të biznesit ka arritur të fitojë
një vlerësim të lartë në treg për prodhimin e zdrukthtari PVC dhe të bëhet një nga
kompanitë kryesore e kësaj dege në vend . Suksesi i tij dhe për të ndërtuar bashkëpunimin ndërkombëtar , kryesisht në vendet e Evropës Perëndimore , ku cilësia dhe profesionalizmi në vendin e parë . Ne eksport zdrukthtari PVC në Gjermani , Zvicër dhe Belgjikë dhe në Serbinë fqinje , Shqipëria dhe Mali i Zi janë vazhdimisht të pranishëm .
Konfirmimi i letrës tonë është më çmime . Fituesit janë
Çmimi Nëntor për vitin 2003 si kompani e vitit , dhe kanë të tjera
njohja e pjesëmarrjes së ngjarjeve më shumë të drejta dhe publike .
Sinqerisht ,
” Demir IMPEX – s ”

specialiteti ynë

Making dyert garazh
📞
Marrja zdrukthtari PVC
📞
Making blinds
📞
Marrja gardhe
📞
Marrja e fasadave
© Copyright - Demirimpex